Openingstijden

fam

De informatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin Vlieland is via de website 24 uur per dag, 7 dagen per week te raadplegen.

Tijdens kantooruren en op dinsdagavond tussen 19.00-21.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar via 0900 254 1 254 (lokaal tarief). Overdag staat een verpleegkundige van GGD Fryslan u telefonisch te woord. Op dinsdagavond treedt u telefonisch in contact met een pedagoog. U kunt bij haar terecht met allerhande opvoedingsvragen. Met de inzet van deze pedagoog hopen we ouders en opvoeders te ondersteunen in de boeiende ontwikeling van baby tot jongere.

U kunt ook een e-mail sturen naarcjg@vlieland.nl.
Uiteraard worden al uw vragen vertrouwelijk behandeld.

Verder kunt u met uw vragen terecht bij alle deelnemende instellingen van het Vlielander CJG-team tijdens hun openingstijden. Onder andere bij de peuterspeelzaalleidster, de leerkracht, de arts op het consultatiebureau, de politie of bijvoorbeeld de jongerenwerker. Deze beroepskrachten zijn allen verbonden aan het Centrum voor Jeugd en Gezin. Zij zorgen ervoor dat u het antwoord of de hulp krijgt die passend is bij uw situatie of uw vraag.

Hulp nodig of vragen?